Reinout Oerlemans zet duurste huis van Nederland te koop

2 november 2015 15:47 | amusement | Door Televizier

© RTL 4

Reinout Oerlemans heeft zijn huis in Laren voor 8,7 miljoen te koop gezet. Daarmee is het landgoed het duurste van heel Nederland. 

Ooit was Reinout Oerlemans gewoon Arnie, maar inmiddels is hij multi- multi- multi-miljonair in Los Angeles. De oprichter van Eyeworks heeft zijn stulp in Laren te koop gezet voor het enorme bedrag van ruim 8,7 miljoen euro. Nooit eerder stond er een huis in Nederland te koop voor een dergelijk hoog bedrag. 

Acht badkamers

Maar dan krijg je ook wel wat: Het landgoed is 1.6 hectare groot en het landhuis heeft een woonoppervlakte van 762 vierkante meter. Het huis heeft 24 kamers en ook acht badkamers. Ook zijn er geinige extra's als een jacuzzi, zwembad, tennisbaan en thuisbioscoop.

Uitzicht

Waarschijnlijk betekent dit dat Reinout Oerlemans en Daniëlle met hun kinderen Thijmen, Fiene, Benjamin en Katelyn in LA blijven wonen, zeker aangezien ze daar net een adembenemend mooie villa van 25 miljoen dollar kochten. Met daarbij prachtige uitzichten, een infinity pool, bioscoop en een fontein.

Bekijk het spectaculaire huis van Reinout in LA hieronder. 

Meer over