Eén dagje opnames...

René Le Blanc amper te zien in nieuw seizoen Ik Geloof In Mij

14 augustus 2021 12:43 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Fans van René Le Blanc komen bedrogen uit in het derde seizoen van Ik geloof in mij: de volkszanger blijkt voor de hele reeks slechts één draaidag gehad te hebben.

De volkszangers van Ik geloof in mij zijn voor hun derde seizoen per bus langs de Spaanse costa's gegaan. Iedereen, behalve de grootste ster van van het gezelschap René Le Blanc

Week opnames

Dario Kreuger, Rutger van Barneveld, Gio Swikker, Wally McKey en Dave van Well zijn samen met producent Ron Schmidt en zijn assistent Said afgereisd naar Spanje waar ze een week lang opnames hadden voor Ik geloof in mij. Bij RTL Boulevard gaf Kreuger aan dat het geen snoepreisje is geweest: er was uiteindelijk amper vier uur tijd om lekker op het strand te liggen.

Dagjesmens

Volgens SBS 6 is René Le Blanc ook gewoon van de partij. Ron Schmidt voegde daar bij Boulevard wel een vrij belangrijke nuance aan toe. In voorgaande seizoenen stond René op de voorgrond, maar ditmaal is hij slechts één dagje met de mannen opgetrokken voordat hij weer met gierende banden richting huis vertrok. Ook is hij niet te horen in het speciale nummer dat de volkszangers voor de serie hebben opgenomen. 

Alleen Engelstalig

Bij Shownieuws werd uit de doeken gedaan waarom René niet meezingt: hij zou volgens zijn platencontract uitsluitend in het Engels mogen zingen en is daarom slechts heel kort in de clip te zien op een strandbedje. Een andere reden: zijn agenda is zó overvol dat hij geen tijd heeft om het land in te gaan om het nummer te promoten mocht het een hit worden. Deze redenen werden door deskundigen Patty Brard en Ronald Molendijk lachend van tafel geveegd. 

Ik geloof in mij is vanaf zaterdag 14 augustus om 22.00 uur te zien bij SBS 6.

Meer over