'Eigen stempel'

Alle gasten van de allereerste aflevering van Renze op een rijtje

4 juli 2022 17:54 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Renze Klamer (33) staat te trappelen om zijn eigen RTL-talkshow te lanceren. Deze gasten verwelkomt hij in de eerste editie van Renze.

In RTL Boulevard verklaarde Klamer dat hij zijn eigen stempel wil drukken op de show. De redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud van Beau, Humberto en Jinek boekt ook de gasten voor Renze en da's vooralsnog duidelijk te merken.

Sport, actualiteit, muziek en human interest

De eerste aflevering is namelijk de bekende mix van elementen die een (late night) talkshow vandaag de dag dient te bevatten. Naast de actualiteiten bespreekt Renze sportzaken, is er ruimte voor human interest en mag ook muziek niet ontbreken. De onderwerpen en de gasten voor zijn 'maiden voyage':

Boerenprotesten

De aanhoudende boerenprotesten blijven de gemoederen bezig houden. Renze bespreekt het laatste nieuws met Henk Bleker (foto), GroenLinks Tweede Kamerlid Laura Bromet en boer Berny. 

Peter R. de Vries

Een klein jaar na de moordaanslag op Peter R. de Vries zijn diverse arrestaties gepleegd en is mogelijk de opdrachtgever gepakt. Misdaadjournalist Paul Vugts schuift aan om te praten over de zaak rond zijn vermoorde vakgenoot.

Personeelstekorten

Wie nu al meent dat er te weinig personeel is op luchthavens of in de horeca gaat nog wat beleven als zo de vakantietijd aanbreekt. Renze helpt deze zomer door personeel te zoeken voor noodlijdende bedrijven. De Venlose Peggy heeft een tuincentrum en kan extra handjes goed gebruiken.

Renze en Roger

Richard Krajicek (foto) en Marcell Mesker komen langs om de toenemende populariteit van Nederlandse tennisers te duiden. Renze is groot fan van de sport en heeft een exclusief interview met grootheid Roger Federer.

Racoon

In de uitzending zorgen Racoon en Meau voor de muzikale omlijsting.

Renze is rond de klok van 22:00 uur te zien bij RTL 4.

Meer over