Reünieconcert K-otic gaat door

9 Maart 2016 11:58 | amusement | Door Televizier

© Paul Bergen

De popgroep K-otic, ontstaan in het programma Starmaker, heeft 25.000 euro ingezameld. Dat betekent dat het reünieconcert op 10 december doorgaat. 

Sita Vermeulen (35) zegt tegen het AD dat ze niet verwacht had dat ze zo snel het geld bij elkaar zouden krijgen. Via crowdfunding hebben ze duizende euro's verzameld. "Ik ben zo dankbaar, het is overweldigend. Maar ik heb wel steeds gehoopt dat het zou lukken." 

Thuiskomen 

Bouchra, Martijn, Anna, Bart, Rachel, Sita en Stefan kwamen afgelopen zondag bijeen in het programma Carlo's TV Café. Hier zongen ze het nummer Damn I Think I Love You. En de chemie spatte ervan af. "Het was als thuiskomen. Alsof we niet zijn gestopt en ik kende alle teksten nog uit mijn hoofd." 

Familie 

Ondanks dat het alweer heel wat jaartjes terug is dat de zevenkoppige formatie als groep samen was, zijn ze altijd vrienden gebleven. "K-otic is als een familie en zo werken we ook." De popgroep uit 2001 is dankbaar dat ze de kans krijgen om een concert te houden. "We waren de eerste keer heel onbevangen, alles ging heel snel. Nu kunnen we het echt bewust meemaken. En ik voel me dankbaar als ik alle positieve reacties zie, op sociale media bijvoorbeeld." 

Originele manier 

Het concert wordt als vanouds volgens Sita. "Het intieme, akoestische optreden van zondag was leuk, maar in de Heineken Music Hall doen we het op de originele manier. Lekker met een band", vertelt de zangeres. 

Meer over