Ria Bremer maakt tv-comeback in Vinger Aan De Pols

18 november 2014 16:13 | amusement | Door Televizier

Ria Bremer keert terug op de Nederlandse televisie met het legendarische Avrotros-programma Vinger Aan De Pols.

Tv-coryfee├źn maken tegenwoordig steeds vaker een comeback op de Nederlandse televisie. Henny Huisman speelt momenteel een rol in de remake van de Surpriseshow, en het is nu de beurt aan Ria Bremer om haar rentree te maken.

Ria Bremer

Ria Bremer volgde tussen 1980 en 2001 in het Avrotros-programma Vinger Aan De Pols honderden pati├źnten en hun familie. Ze was aanwezig op belangrijke momenten waarin hoop en wanhoop, verwachting en toekomst hun leven beheerste.

Beenmerktransplantatie

In De 100 dagen van Anjo, een aflevering van Vinger Aan De Pols uit 1984, volgde Ria Bremer een gezin waar een nieuwe baby geboren moest worden om de 14 jarige Anjo, die een bijzondere vorm van leukemie had, te redden. Er was beenmerg nodig van een identieke donor. Het zusje van Anjo was niet geschikt en de ouders begrepen dat een nieuwe baby nog hun enige kans was.

Vinger Aan De Pols

In deze nieuwe serie kijken ze samen terug en zien en horen we hoe het verder is gegaan. Diverse artsen komen aan het woord, om te vertellen wat in de tussentijd allemaal is veranderd op medisch gebied.

Voormalig RTL 4-presentator Rolf Wouters hoop momenteel op een tv-comeback.

Meer over