Corona

Richard Groenendijk zet streep door theatertour

15 februari 2021 17:39 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
De mensen die kaarten hebben voor de theatertour van Richard Groenendijk hebben als het goed is maandag bericht gekregen dat de show niet doorgaat. Corona gooit roet in het eten.

Dat heeft de komiek bekendgemaakt via Instagram. "De Tebbie nou op je muil one man show gaat definitief níet meer door", zo opent hij het bericht. Eerder stond deze show gepland in december, maar die kon toen ook al geen doorgang vinden. Groenendijk schrijft dat het nu helemaal van de baan is.

Derde keer

Voor Groenendijk is het de derde reeks van voorstellingen die hij moet annuleren. "Dit is de derde keer op rij, in een jaar tijd dat een serie shows niet doorgaat. Het is niet anders maar het is wel heel jammer. We waren de eerste branche zo ongeveer die sloot en zijn waarschijnlijk de laatste branche die weer opengaat", schrijft hij realistisch.

Even niks

Groenendijk is van plan om voorlopig even geen nieuwe initiatieven te ontplooien. "Er zijn natuurlijk ergere dingen, maar na alle tijd en investeringen die erin zijn gestopt heb, lijkt het me het verstandigst om even helemaal niks meer te doen en heel rustig af te wachten."

Uiteraard krijgt eenieder die kaarten heeft voor de show zijn geld terug.

Meer over