Nieuwe presentator

Rick Brandsteder doet 't met moeders én dochters in Take Me Out

19 september 2021 09:20 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
RTL zet Rick Brandsteder op de doorstart van Take me out, waarin ditmaal moeders mogen beslissen voor hun dochters. Dat past helemaal in het straatje van de vrijgezelle presentator.

Bij RTL Boulevard mocht Eddy Zoey bekend maken dat Rick Brandsteder (37) zijn opvolger is bij Take me out, het datingprogramma dat van 2009 tot en met 2013 een vaste waarde was bij RTL 5.

Mother knows best

Officieel heet de doorstart Take me out: mother knows best. Dat verklaart ook direct de nieuwe opzet: na een eerste kennismaking met de vrijgezelle man doen de dames een stapje terug en is het aan hun moeders om te bepalen of de kandidaat een match is voor hun single dochter. Uiteraard kijken moeders en dochters naar hele andere zaken, met mogelijke mismatches als gevolg.

Match

Het is aan Rick Brandsteder om de boel in goede banen te leiden. Voorafgaand aan de opnames had hij nog tips gevraagd aan zijn voorganger, maar wat hem betreft is Brandsteder een fantastische match voor de formule. 

Single

Met Take me out én The bachelor op zijn cv is de vraag hoe Rick het zelf doet in de liefde. Hij antwoordde veelzeggend: "Er is nog niemand op mijn liefdespad, maar ik hou m'n ogen open. Wie weet zit ze hier wel bij. Wie weet is het de moeder, wie weet is het de dochter!"

Take me out: mother knows best is vanaf dinsdag 28 september te zien bij Videoland.

Meer over