Rick Brandsteder presenteert Temptation Island

Rick Brandsteder gaat voor RTL 5 samen met de Vlaamse Annelien Coorevits het nieuwe seizoen presenteren van realityshow Temptation Island.

Het nieuwe presentatiekoppel van de voormalige Veronica-realityshow werd bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Verleiders

In de nieuwe opzet gaan vier koppels, twee Nederlandse en twee Vlaamse, naar een luxe resort in Thailand. Daar worden ze blootgesteld aan een groep aantrekkelijke verleiders die alles op alles zetten om de deelnemers vreemd te laten gaan. RTL 5 noemt de show "de ultieme relatietest" en is blij Temptation Island uit te mogen zenden: "Het stond al lang op het favorietenlijstje en date- en relatieprogramma’s passen goed bij RTL 5 en de doelgroep.”

Rick en Annelien

Temptation Island is het derde programma dat de 31-jarige Rick Brandsteder voor RTL 5 mag maken sinds hij in juli een nieuw, tweejarig contract tekende. Momenteel is hij ook te zien in Wie Is De Sjaak? en Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben. Omdat Temptation Island een co-productie is met de Vlaamse zender VIJF krijgt Brandsteder versterking van presentatrice Annelien Coorevits. Rick kijkt nu al uit naar de opnames: "Zon, zee, bar, zwembad, strand en verleiders… fantastisch!"

Temptation Island is komend voorjaar te zien op RTL 5.

Reageren