Rick Brandsteder terug naar RTL 5

Rick Brandsteder mag weer aan de bak bij RTL 5. De zoon van Ron gaat twee nieuwe programma's presenteren voor de zender.

Dit najaar is Rick Brandsteder te zien met Wie Is de Sjaak? en Van Je Vrienden Moet Je het Hebben. Hij heeft zijn herkansing als presentator waarschijnlijk te danken aan zijn optreden in Expeditie Robinson 2014 waarin hij opviel door zijn vrolijke humeur.

Van je Vrienden Moet Je het Hebben

In Van Je Vrienden Moet Je het Hebben nemen twee verschillende teams van ieder vier vrienden het in de studio tegen elkaar op door allerlei spectaculaire, humoristische en gĂȘnante opdrachten uit te voeren. Ook het publiek ontkomt er soms niet aan mee te doen. Aan het eind van iedere aflevering bepaalt de laatste opdracht welk team er met een flink geldbedrag vandoor gaat.

Wie Is de Sjaak?

Ook Wie Is de Sjaak? gaat over rare opdrachten. Dat is een dagelijks programma waarin onder anderen Rick Brandsteder in een  surfbus het hele land doorreist op zoek naar mensen die voor 250 euro bizarre opdrachten willen uitvoeren. Vinden ze die personen niet? Dan zijn zij de Sjaak en moeten zij de opdracht zelf uitvoeren.

Over de Rooie

Dat klinkt een beetje als het aloude Over de Rooie waarin Wendy van Dijk en Matthias Scholten kandidaten de meest vreselijke dingen (zoals aan mensen hun billen likken) lieten doen voor geld. Hopelijk is Wie is de Sjaak? iets minder ordinair dat dat programma.

Reageren