Rico Verhoeven, Jody Bernal en Ashton Brothers te gast bij Gabbers

30 maart 2017 16:48 | amusement | Door Televizier

© RTL

Op 15, 16 en 17 juni vindt de tweede editie van Gabbers plaats en dit keer zoeken ze het warmpjes op. Jandino, Guido, Philippe en Roué staan drie keer in de Ziggo Dome samen met Rico Verhoeven, Ashton Brothers en Jody Bernal.

Vandaag maakten de Gabbers op het strand van Bloemendaal bekend dat kickboxer Rico Verhoeven, zanger Jody Bernal en de Ashton Brothers onderdeel zullen uitmaken van dé comedyshow van het jaar.

Tropische show

“In onze nieuwe show gaan we op vakantie. We nemen dit jaar gasten mee om de ideale tropische show neer te zetten. Jody heeft met Que Si, Que No nog steeds de grootste zomerhit allertijden, dat wordt sowieso een muzikaal feest. De Ashton Brothers zorgen voor extra clownesk spektakel en Rico maakt ons fit voor de zomerse show. Misschien dat we hem dan kunnen uitdagen, maar wel met z’n vieren”, grappen de Gabbers.

Spectaculaire taferelen

Tijdens de vier shows treden Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer solo op het podium met hun stand up’s, maar als viertal zullen zij ook zorgen voor spectaculaire taferelen.

Frisse duik

Op de persdag van Gabbers liep niet alles volgens plan. Een vlogster viel van de boot, maar gelukkig was daar Guido Weijers. Hij nam een frisse duik en redde het meisje. Alhoewel Jandino, Philippe en Roué daar zo hun vraagtekens bij hebben.

Meer over