Rienk verlaat Utopia

9 september 2014 11:44 | amusement | Door Televizier

Rienk, Utopia-bewoner van het eerste uur, keert weer terug in de maatschappij. De zwerver is na de spannendste en meest zenuwslopende eliminatieronde tot nu toe naar huis gestuurd door Mark.

Mark heeft zich niet populair gemaakt bij de rest van de Utopianen. De nieuwkomer had de twijfelachtige eer om zwerver Rienk weer terug op straat te zetten. Hij maakte het nieuws tijdens de beruchte eliminatieronde bekend.                            

Rienk

''Ik zou maar gelijk van wal steken, ik heb treurig nieuws: iemand gaat ons verlaten’’, begint Mark. ‘’Het is een lastig besluit en ik kan er heel kort over zijn: Nicoline, van het begin af aan heb ik je hoog zitten. Jij bent veilig. Ruud is ook veilig, en ik wil er samen met hem tegenaan gaan. Rienk en Isabella blijven over. Heel lastig, het is een nek aan nek race. Isabella, je hebt het mij heel lastig gemaakt. Je moet verbeteren, je bent te arrogant. De groep heeft een duidelijk signaal afgeven, ze kotsen je uit. Het doet pijn aan mijn hart, maar Rienk moet naar huis.''

Utopia

''Nee, nee, nee, nee! Hier klopt niks van!'', zegt Rienk in tranen. De rest van de groep is tevens ontroostbaar. Rienk zegt dat de Utopianen een hele moeilijke tijd tegemoet gaat. ''Hij heeft rechtstreeks tegen mij gelogen.'' Het belooft dus een spannende periode te worden in Utopia.

Rienk heeft inmiddels het Utopia-terrein verlaten, zijn grote liefde Nicoline ontroostbaar achterlatend. De grote vraag is of Rienk nu weer zwerver zal worden.

Eerder keerde Aike, Utopia-bewoonster van het eerste uur, vrijwillig terug in de maatschappij.

Meer over