Rik en Vivienne presenteren MolTalk

Rik van de Westelaken en Vivienne van Assem presenteren vanaf 2 januari MolTalk, de nabeschouwing van Wie Is de Mol?. Rik en Vivienne zijn allebei oud-winnaars van het programma.

Journaallezer Rik van de Westelaken won Wie is de Mol? vorig jaar, Vivienne was de winnaar in 2009. In MolTalk praten Rik en Vivienne van den Assem met andere oud-deelnemers en liefhebbers over de uitzending, over complottheoriƫn en alles wat verder bij de Mol komt kijken. MolTalk wordt direct na Wie Is de Mol? uitgezonden.

Rik van de Westelaken

De afgelopen jaren was MolTalk online te zien, dit wordt de eerste keer dat de talkshow op NPO 1 te zien is. Rik van de Westelaken: „Het programma MolTalk heeft zich de afgelopen jaren op internet bewezen als het leukste forum voor de nabeschouwingen van Wie is de Mol?. Ik keek het als fan, vorig jaar als Mol-kandidaat en dit seizoen mogen Vivienne en ik het presenteren voor NPO 1. Dat vind ik een eer. Ik ben blij dat de NOS me daar naast de NOS-Journaals ruimte voor biedt. Het is een fantastische uitdaging en een extra reden waarom ik reikhalzend uitkijk naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?”.

Reageren