Op Instagram

Rik van de Westelaken hint naar locatie Wie is de mol 2020

12 Juni 2019 15:06 | amusement | Door Jef Willemsen

© Talent Kitchen
Er is nog bitter weinig bekend over het 20e seizoen van Wie is de mol?, maar presentator Rik van de Westelaken lijkt op Instagram de locatie van de nieuwe reeks prijs te geven.

Via de sociale media app deelt Rik een ogenschijnlijk onschuldig kiekje van een prachtig uitzicht in een land dat overduidelijk niet Nederland is.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Eindelijk een geschikte achtergrond gevonden voor een foto met selfiekoning @nickdirkzwager

Een bericht gedeeld door Rik van de Westelaken (@rik_van_de_westelaken) op

Lekkermakertje

Vlak nadat Rik het kiekje gepost had, begon de geruchtenmachine op volle toeren te draaien. Traditiegetrouw vinden de opnames in mei en juni plaats, dus het zou maar zo kunnen dat Van de Westelaken als lekkermakertje het plaatje gedeeld heeft. Naast Rik staat ook ene Nick Dirkzwager op de foto, hij reageert plagerig in de comments dat het niet meeviel om een foto te maken "zonder al die andere kandidaten". 

Rick McCullough

Wie is de mol? regisseur Rick McCullough levert indirect extra bewijs door nog geen dag geleden op zijn eigen Instagram te posten blij te zijn dat hij weer thuis is. Zijn voorlaatste post was een kleine zes weken geleden. Dit houdt in dat de sociale media stop voor de crew van het programma er ook op zit en de opnames daadwerkelijk achter de rug zijn. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

home is where the heart is! #widm20 #wieisdemol? #longtimefromhome #finally #tiredbuthappy

Een bericht gedeeld door Rick McCullough (@richardkingmccullough) op

Maar, zoals altijd bij Wie is de mol?, niets is wat het lijkt.

 

Meer over