Spannend

Rik van de Westelaken licht tipje van de sluier op over Wie Is de Mol? 2024

14 maart 2023 09:58 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Het Wie Is de Mol-seizoen van dit jaar is pas net voorbij, maar stilzitten is er voor de makers niet bij. Rik van de Westelaken onthult namelijk dat de voorbereidingen voor 2024 alweer in volle gang zijn.

Zou de opvolger van Jurre Geluk ook al bekend zijn?

Wie Is de Mol? 2023

Na tien zinderende weken vol spannende molacties, vormende bondjes en vele rode schermen kwam zaterdag dan eindelijk het hoge woord eruit: niemand minder dan Jurre Geluk bleek de bedrieger van Wie is de Mol? 2023. Hoewel de makers tot vorige week waarschijnlijk nog druk bezig waren om de grootse finale bij Paleis Soestdijk in goede banen te leiden, waren ze ondertussen ook al bezig met volgend jaar. 

Rik van de Westelaken

Presentator Rik van de Westelaken is dan hoogstwaarschijnlijk ook weer van de partij, zo onthult hij aan journalist Max van de Telegraaf. "Wij werken altijd tijdens het lopende seizoen aan het nieuwe seizoen. We hebben alle kandidaten al en in dat opzicht zijn we er klaar voor", vertelt hij. "Maar er moeten nog heel wat dingen gebeuren", aldus Rik. En dat is niet gek: voordat ze daadwerkelijk gaan filmen en de kandidaten op reis sturen, scouten de makers eerst locaties in het land waar ze het seizoen willen laten afspelen.

Gouden vrijstelling

Max wil echter nog iets weten, want: komt de gouden vrijstelling die ooit te zien is op social media dan ook eindelijk terug? Daarover houdt Rik zijn lippen stijf op elkaar. "Ik zou zeggen: wacht maar lekker af."

@max_telegraaf Wie is de Mol 2024????? Bekijk de hele video via link in bio! #widm #widmhints #foryoupage #foryou #fypage #fyp ? origineel geluid - Max van den Broek
De verwachting is dat Wie is de Mol? vanaf januari 2024 weer wekelijks te zien zal zijn bij AVROTROS op NPO1. Wordt vervolgd!

Meer over