Rituals reageert op ophef om samenwerking met moonsisters Lieke en Jetteke van Lexmond

6 oktober 2021 16:47 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot Moonsisters
Het cosmeticamerk Rituals kreeg gisteren nogal wat commentaar op Twitter vanwege hun samenwerking met de zweefzusjes Van Lexmond. Het merk heeft nu gereageerd.

Het begon maandag allemaal met dit bericht op Twitter.  

Maar nadat er nog veel meer kritiek kwam op de maankalender van de 'moonsisters', krabbelt Rituals toch wat terug en is het een iets minder happy woensdag. Lieke en Jetteke kramen namelijk nogal wat flauwekul uit.

Stands van de maan

Ze zeiden in het verleden bijvoorbeeld dat de bestorming van het Capitool in Washington door de stand van de maan kwam. En die hele kalender staat vol met andere gekkigheid. De dames zijn ook fervente tegenstanders van het vaccinatiebeleid. 

Vaccinatiebeleid

Rituals is blijkbaar wat geschrokken van de commotie en zegt nu op hun site het volgende: 'Wij betreuren de ophef die is ontstaan over onze samenwerking met de zussen van Lexmond op Twitter. Onze samenwerking heeft enkel betrekking op het aanbieden van de Moon Calendar, een product dat al jaren met succes in Nederland verkocht wordt. Wij benadrukken hier graag met klem dat wij ons vanaf het begin volledig aansluiten bij het vaccinatiebeleid van de overheid'.

In dit filmpje vertellen de zussen nog maar eens hoeveel ze van de maan houden. 

Meer over