Rob Geus, Lucia Rijker en Dave Roelvink doen óók mee aan Sterren Springen

4 februari 2014 18:27 | amusement | Door Televizier

Dave Roelvink, Rob Geus en Lucia Rijker maken naast Marijke Helwegen hun opwachting bij Sterren Springen, dit maakte Patty Brard bekend bij Show Vandaag.

Nadat Gerard Joling eerder bij Gijs Staverman op Radio 2 bekend maakte dat society koningin Marijke Helwegen van de plank gaat, onthulde oud-deelnemer Patty Brard nog een aantal spraakmakende namen. 

Kees Tol heeft zin in Dave Roelvink

Het nieuws dat model Dave Roelvink, de zoon van Dries en bekend van Welkom Bij De Kamara's, binnenkort in zwembroek van de hoge af gaat, kon Show Vandaag presentator Kees Tol wel bekoren. Patty Brard noemde daarentegen hygiene expert Rob Geus de tegenhanger van Dave, maar roemde wel zijn durf.

Patty Brard schat kansen Lucia Rijker hoog in

Volgens Patty gooit met name bokser Lucia Rijker hoge ogen. Niet alleen heeft Lucia gezien haar uitgebreide sportachtergrond een goed lichaam, Patty meent ook dat Rijker als aanhanger van het boeddhisme flink wat interne focus heeft opgebouwd. Ervaringsdeskundige Patty verklaarde dat het vermogen jezelf volledig te focussen op je sprong van levensbelang is om goed te kunnen scoren in het programma. 

Eerder ontkende Marijke Helwegen nog dat ze mee zou doen aan de duikshow, maar Patty onthulde dat toen ze haar belde voor een reactie de 65-jarige Marijke nét bij Sterren Springen producent Eyeworks was om haar contract te ondertekenen.

Meer over