Nieuwe namen

Rob Geus, Shary-An en Mariana Verkerk in Expeditie Robinson 2019

11 augustus 2019 11:05 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Presentator Rob Geus, zangeres Shary-An Nivilac en catwalkcoach Mariana Verkerk doen mee aan het twintigste seizoen van Expeditie Robinson.

"Het was heerlijk om van de buitenwereld te zijn afgesloten en dat het belangrijkste waar je je druk over maakt een bananenblad is, waar je niet op mag staan omdat je anders 's avonds niet zacht ligt", zegt Geus in gesprek met NU.nl.

Thais vliegveld

De keurmeester kon zijn deelname naar eigen zeggen lang verborgen houden voor zijn omgeving, maar uiteindelijk lekte het toch uit. Ook omdat hij veel aan het sporten was en zijn dieet had aangepast. "Dichterbij het vertrek viel dat wel op voor mijn omgeving, wat helemaal lastig werd toen er een filmpje uitlekte waarop ik te zien was op een Thais vliegveld."

1 september

Het twintigste seizoen van Expeditie Robinson start op zondag 1 september, met voor het eerst Kaj Gorgels als presentator. De oud-deelnemer aan het programma vervangt Dennis Weening naast Nicolette Kluijver. Eerder werd al bekend dat radio-dj Frank van der Lende, YouTuber Onnedi (Dionne Slagter), Dolly Dots-zangeres Anita Heilker, YouTuber Kalvijn (Kelvin Boerma) en RTL Nieuws-verslaggever Jaap van Deurzen komend seizoen strijden om de titel Robinson. Er doen in totaal twintig kandidaten mee.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ook deze vier kandidaten doen mee aan Expeditie Robinson 2019! Wie denk jij dat het lang gaat volhouden? 😏 #museumstukken #expeditierobinson2019

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Meer over