Rob Geus tegen Virginia: "Pak lekker je broodje worst, vals kreng"

16 april 2015 13:13 | amusement | Door Televizier

© YouTube

De gemoederen liepen hoog op in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS, waarin Peter Jan Rens en Rob Geus van vrouw ruilden. Vooral Rob ging helemaal los bij de evaluatie.

In Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS kwam Virginia, de verloofde van Peter Jan Rens, in huis bij hygiëne-expert Rob Geus. Robs vriendin Suzanne zat opgescheept met Peter Jan. Voor allebei beviel de ruil totáál niet: Virginia werd helemaal gek van de opruimdrift van Rob en Suzanne vond het maar een zooitje bij Peter Jan. Dat zorgde voor vuurwerk bij de evaluatie!

Rob Geus

Virginia gaat er vol in: ze vindt dat Rob binnenshuis niet hoeft te keuren, zoals hij buitenshuis doet. "Wij hadden gisteren een jacuzzi-avond. Als er iemand een nasikorrel knoeide, moest het gelijk opgeruimd. Daar word je toch helemaal knetter van!" Rob is het er niet mee eens: "Ga niet zo raar lullen. Blijf wel eerlijk en reëel."

Broodje worst

Als Virginia zegt dat gasten in huize Geus zelfs hun schoenen uit moesten trekken omdat Rob bang is dat er een grasspriet de kamer in komt, vliegt de hygiëne-expert volledig uit de bocht: "Pak jij nou lekker je broodje worst en hou je mond alsjeblieft." Virginia sputtert dat Rob niet tegen kritiek kan, en dan valt Suzanne haar man bij.

Virginia

Suzanne valt uit tegen Peter Jan en Virginia: "Bij jullie mag gewoon alles. Ik pak een pan bij jullie uit de kast om spaghetti te maken, maar daar zaten gewoon de jus-resten nog in. Sorry, maar ik vind dat niet fris. Een pan hoort gewoon schoon in de kast." Peter Jan Rens houdt zich de hele evaluatie lang op de vlakte, maar Virginia steekt haar mening niet onder stoelen of banken: "Jullie zijn extreem!"

Vals kreng

Rob kan het niet meer aan en schiet compleet uit z'n slof: "Je bent een vals, vals kreng. Dat meen ik echt. Je gaat nu lekker acteren." Maar Virginia blijft erbij: "Ik moet gewoon vertellen wat ik in die dagen heb gezien en dit heb ik gezien. En jij kan niet tegen de kritiek die ik geef."

Update:
Rob Geus: "Montage Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS geeft verkeerd beeld van mij"

Rob Geus

De kijkers ergerden zich kapot aan Rob Geus:


Virginia kon rekenen op de sympathie van twitterend Nederland:


Lees ook:
Peter Jan Rens ruilt van vrouw met Rob Geus.

Bekijk de evaluatie hieronder:

Meer over