Foutje bedankt

Rob Goossens na Marcel & Gijs-blunder: 'Was gewoon fout'

9 juni 2023 13:51 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Wessel de Groot
Rob Goossens maakte deze week een blundertje toen hij sprak over de talkshow Marcel & Gijs. Daarvoor gaat hij nu door het stof.

Rob claimde dat een deel van de nieuwe SBS-talkshow eerder was opgenomen, maar dat bleek niet het geval. Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman openden de show in de studio van Vandaag Inside en liepen daarna naar hun eigen ruimte. Volgens Rob was de intro opgenomen, omdat hij er vanuit ging dat Marcel & Gijs in dezelfde studio werd gedaan als Vandaag Inside. Dat bleek echter niet het geval.

Studio van Veronica Offside

In de De BLVD Podcast gaat Rob door het stof. "Ik was ervan overtuigd dat het de studio was van Vandaag Inside met wat aanpassingen. [..] Ik had alleen buiten een andere tv-studio gerekend die ze ook niet gebruiken, namelijk die van Veronica Offside. Het voetbalseizoen is afgelopen, dus dat programma is ook niet op de buis en daar zitten ze dus", zo zegt hij. De studio van Veronica Offside zit pal naast die van Vandaag Inside, dus Marcel en Gijs konden snel switchen.

Gepakt op fout

De talkshowhosts stonden in hun programma uitgebreid stil bij de faal van Rob, die daarop sportief reageert. "Ze pakten me erop aan. Ik had het gewoon fout. Ook al gaat het nergens over en heb ik geen levens op het spel gezet, maar ze mogen me erop aanspreken, want het was gewoon fout."