Mag van John de Mol...

Rob Kemps co-host bij oudejaarseditie Matthijs Gaat Door

2 november 2021 09:39 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
Matthijs van Nieuwkerk maakt op oudejaarsavond een speciale editie van Matthijs gaat door met Rob Kemps aan zijn zijde. Het belooft een uiteinde op z'n Frans te worden.

Matthijs gaat door debuteerde op 31 december 2020 en nu mag Van Nieuwkerk ook 2021 afsluiten met zijn muzikale talkshow die nog altijd in de steigers staat.

Rob Kemps

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van Rob Kemps, zo onthulde Matthijs in de Hard gras podcast. Dit jaar maakte hij met succes het vierdelige Chansons! met de populaire entertainer. Hun aanstekelijke chemie wordt de basis voor deze speciale eindejaarsuitzending. 

Dispensatie

Het was nog wel even spannend of Kemps zijn medewerking mocht verlenen. Vorig jaar verbond hij zich voor meerdere jaren exclusief aan Talpa waar hij onder meer The wheel presenteert. Kemps kreeg echter dispensatie van John de Mol: hij mag wederom voor dit project een uitstapje naar de publieke omroep maken. 

Duetje

Over de inhoud van Matthijs gaat door op 31 december is nog niets duidelijk. Maar mogelijk gaan Rob en Matthijs een moppie zingen. De notoir verlegen presentator vertelde in de podcast namelijk dat hij ter promotie van het Chansons! boek dat binnenkort verschijnt een tourneetje gaat doen met Kemps. Tijdens die show wagen de wapenbroeders van het Franse levenslied zich aan een duet, dat levert vast ook leuke televisie op.

Meer over