Onderzoek afwachten

Rob Kemps hoopt op nieuw seizoen van populair Chansons!

24 augustus 2023 18:25 | amusement | Door Redactie Televizier

© BNNVARA
Rob Kemps hoopt op een vervolg van Chansons! met Matthijs van Nieuwkerk. De zanger van Snollebollekes maakte samen met de presentator twee seizoenen van het BNNVARA-programma over de Franstalige (liefdes)muziek.

Rob Kemps gaat maar wat graag weer op pad in zijn geliefde Frankrijk op zoek naar de verhalen achter de Chansons!, maar in zijn achterhoofd speelt het onderzoek naar Matthijs van Nieuwkerk mee. De presentator wordt nog altijd onder de loep genomen, omdat hij tijdens zijn tijd bij De Wereld Draait Door redacteuren en medewerkers van het programma zou hebben gekleineerd en geterroriseerd. "Op het moment dat hij er klaar voor is, dan weet hij me te vinden", zegt Kemps over een toekomstige hernieuwde samenwerking.

Franse liedjes

De frontman van Snollebollekes is momenteel in voorbereiding op het Total Loss-festival in september, maar heeft voldoende tijd om in de wereld van de Franse liedjes te duiken. "Franse liedjes, daar ben ik al heel mijn leven mee bezig. En daar zal ik ook altijd mee bezig zijn", besluit Kemps in gesprek met het ANP.

Carrière

Kemps kreeg een plaats bij het programma mede door zijn goede optreden in De Slimste Mens. Dat gaf zijn tv-carrière een dusdanige boost dat hij daarna zelfs een eigen programma bij SBS6 kreeg, The Wheel genaamd. Ook was hij panellid in Wie kent Nederland? en nam hij de presentatie van Ik hou van Holland op zich.

Meer over