Rob Kemps krijgt een tv-carrière bij SBS

9 Maart 2021 11:11 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Rob Kemps heeft een driejarig contract getekend bij Talpa. De Snollebollekes-zanger was ineens heel erg in trek nadat hij leuk bleek te zijn bij De slimste mens.

Tijdens het door hem gewonnen laatste seizoen van De slimste mens liet Rob, tot verbazing van velen, zien dat hij veel meer in zijn mars heeft dan het zingen van 'naar links! en naar rechts!'

Franse chansons

Kemps bleek o.a. geïnteresseerd in Franse chansons en kon daar ook heel aardig over vertellen. Of hij bij Talpa een programma gaat presenteren over Jacques Brel en consorten, is nog niet bekend maar Rob Kemps is ervan overtuigd dat het sowieso goed gaat komen: "Ik zie deze stap als een unieke kans om mijn talenten in televisieland te gaan ontplooien bij deze geweldige club."

De leukste slimste mens

Directeur Televisie Marco Louwerens van Talpa is ook tevreden met de nieuwe aanwinst. "Rob is misschien wel de leukste slimste mens tot nu toe. We willen hem de komende jaren alle ruimte bieden om zijn talenten aan te wenden en samen mooie en leuke tv-projecten te ontwikkelen."

Meer over