Rob Lowe gaat samen met zoons op zoek naar legendes in The Lowe Files

21 maart 2017 14:01 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Instagram

Rob Lowe en zijn twee zoons gaan in het nieuwe televisieprogramma The Lowe Files op zoek naar legendes en onopgeloste mysteries.

Rob vertelde dat de drie hun leven lang al gefascineerd zijn met het soort verhalen waar hun show om zal draaien. “Van jongs af aan hou ik er al van als er onverklaarbare legendes, vreemde fenomenen en enge, bovennatuurlijke verhalen verteld worden bij het kampvuur. Toen ik vader werd, deelde ik die verhalen met mijn twee zoons.”

Bigfoot

In The Lowe Files zoeken de 53-jarige acteur en zoons Matthew (23) en John Owen (21) onder meer naar een alienbasis onder de zeespiegel, trainen ze met geheime overheidsfunctionarissen en brengen ze een bezoekje aan NAWAC, waar ze onderzoek doen naar het bestaan van Bigfoot.

Tieneridool

Rob Lowe is onder andere bekend geworden van zijn rol in de films St Elmo’s Fire, About Last Night en Class. Het voormalig tieneridool liep in 1988 schade op toen er een video verscheen waarop hij zichzelf filmde terwijl hij seks had met twee meisjes, waarvan later één minderjarig bleek te zijn. Rob wist van niks en kreeg hiervoor een taakstraf.

In zijn jonge jaren zag Rob er al goed uit en hing hij bij veel meisjes als poster aan de muur. Ook nu mag de acteur er nog best wezen. 

The Lowe Files is vanaf aankomende zomer te zien op de Amerikaanse televisie.

Meer over