Rob Verlinden in jury Hollands Beste Bloemstylist

Rob Verlinden neemt in het tweede seizoen van Hollands Beste Bloemstylist zitting in de jury. Kees Tol is, net als vorige keer, de presentator.

SBS noemt Rob Verlinden de bekendste tuinman van Nederland en daar is geen speld tussen te krijgen. Rob, die zijn roem te danken heeft aan Eigen Huis en Tuin, is dan ook bijzonder verguld met zijn nieuwe baantje: „Ik vind het hartstikke leuk dat ik de kandidaten mag voorzien van tips en hun bloemstukken mag beoordelen. Normaal steek ik zelf de handen uit de mouwen, maar nu ben ik degene die toekijkt en een oordeel velt.”

Spectaculaire eyecatcher

Naast Rob Verlinden zijn de andere juryleden andere juryleden Hanneke Frankema en Pascal Koeleman. In het nieuwe seizoen van de bloemenwedstrijd mogen de kandidaten vaker het bloematelier uit voor opdrachten op locatie. De opdrachten lopen uiteen van het aankleden van de wieken van een molen voor een persfoto, het decoreren van een prieel voor een huwelijk op het strand, tot het verrijken van de tuinen van Koninklijk Paleis het Loo met een barokstuk en het creëren van een spectaculaire eyecatcher voor toeristentrekpleister de Zaanse Schans.

De Volendamse trots Kees Tol neemt, net als vorig jaar, de presentatie voor zijn rekening.

Hollands Beste Bloemstylist is vanaf zondag 13 september om 19.30 uur te zien bij SBS6.


Meer over:

Reageren