Robbie Williams komt last minute langs in College Tour

11 oktober 2013 11:00 | amusement | Door Televizier

College Tour heeft weer een bijzondere gast weten te strikken. Niemand minder dan Robbie Williams maakt in een extra uitzending zijn opwachting.

De programmering van het huidige seizoen van College Tour was eigenlijk allang rond. En met flinke namen als Armin van Buuren en Shimon Peres viel de line-up zeker niet tegen. Maar toen kwam er een telefoontje dat Robbie Williams ook best een praatje wilde maken met een aantal leergierige studenten. Daar zei presentator Twan Huys natuurlijk geen 'nee' tegen.

Paradiso

In de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM vertelde Twan dat de zanger zal worden ontvangen in poptempel Paradiso. Dit gebeurt op donderdag 17 oktober. Een dag later wordt de aflevering uitgezonden.

Take That

Robbie Williams (39) heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Op zijn zestiende brak hij door als lid van de boyband Take That. In 1995 ging hij alleen verder en scoorde hij hits als Angels. In 2012 bracht hij zijn achtste album uit: Take The Crown. Ook heeft Robbie lange tijd een alcohol- en drugsverslaving gehad. Genoeg gespreksstof dus!

Guy Chambers

Ook Guy Chambers zal waarschijnlijk aan bod komen. Samen met deze Engelse songwriter maakte Robbie zijn grootste hits zoals Let Me Entertain You, Millennium en Angels.

Op 15 november komt Robbies nieuwste album Swings Both Ways uit. Go Gentle is de eerste single van de cd en werd vanmorgen voor het eerst gedraaid op de Nederlandse radio. Ook dit nummer is weer geschreven door Chambers en moet uiteraard gepromoot worden in College Tour.

Ruby Wax

De College Tour met Robbie Williams is een extra uitzending. Dat betekent dat de al geplande aflevering met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax niet komt te vervallen, maar een weekje opschuift naar 25 oktober. Het Pakistaanse meisje Malala Yousafzai maakt haar opwachting op 1 november.

De College Tour met Robbie Williams wordt op 18 oktober om 20.25 uur uitgezonden op Nederland 3.

Meer over