Robert Jensen interviewt sterren op RTL 5

12 april 2017 10:31 | amusement | Door Televizier

© SBS

Voormalig talkshowhost Robert Jensen is volgende maand terug op RTL 5. Hij gaat Amerikaanse sterren interviewen, zo maakte de presentator bekend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.

 “Het is een combinatie tussen celebrity-interviews en alle gekke dingen die hier momenteel in Amerika gebeuren, want er is natuurlijk nogal wat aan de hand hier. En ik zit nu midden in dat opnameproces”, vertelt Robert Jensen, die vorig najaar een serie rondom de Amerikaanse presidentsverkiezingen maakte.

Absolute droomgast

Welke beroemdheden hij aan de tand gaat voelen, houdt hij nog even geheim. Wel laat de presentator weten dat volgende week zijn ‘absolute droomgast’ langskomt. “Ik durf het nog niet te zeggen, omdat ik bang ben dat het niet doorgaat. En als je hoort wie het is, snap je dat ook wel. Ik durf er gewoon niet vanuit te gaan.”

Jensen kiest voor Amerika

Jensen kiest voor Amerika, waarin Robert probeerde uit te leggen  hoe Donald Trump zo populair is geworden, was vorig najaar te zien bij RTL 5. De presentator, die al een tijd in Los Angeles woont, bood zijn idee voor het programma persoonlijk aan bij Reinout Oerlemans. Die zag het wel zitten en voor Jensen betekende dit zijn tv-comeback.

Meer over