Robert Jensen strikt Charlie Sheen voor interview

20 april 2017 10:21 | amusement | Door Televizier

© SBS

Robert Jensen interviewde niemand minder dan Charlie Sheen voor zijn nieuwe programma Jensen USA. Maar liefst drie uur lang was hij te gast in het huis van 'zijn absolute droomgast'. 

Robert Jensen maakte tussen 2002 en 2013 furore met de talkshow JENSEN!. Hij sprak met sterren als Snoop Dogg, Shakira en Enrique Iglesias. Toch lukte het hem niet om zijn absolute droomgast te strikken: Charlie Sheen. Jensen stopte met het maken van televisie en een gesprek met de excentrieke acteur leek er niet meer in te zitten. Tot nu.

Sigaren

Jensen is terug. In het nieuwe programma Jensen USA voelt hij allerlei beroemdheden aan de tand, onder wie Charlie Sheen. “We hebben daar ongeveer drie uur gezeten in zijn huis in Beverly Hills, bij zijn zwembad gezeten, sigaren gerookt en uren gepraat over zijn leven”, vertelt Jensen in de ochtendshow van Lex Gaarthuis.

Charlie Sheen

Dat Jensen zo’n goed gesprek zou hebben met de acteur had de Nederlander absoluut niet verwacht. Tot zijn grote verbazing zag Sheen er gezond uit. “Ik verwachtte iemand met verlopen ogen, of een uitgezakte houding maar niets was minder waar. Hij zag er bijzonder goed uit en praatte helder en open met me.”

Benieuwd naar het interview met Sheen? Kijk dan 18 mei om 21:30 uur naar RTL 5.

Meer over