Robert Kranenborg in jury Masterchef Holland

De nieuwe juryleden van Masterchef Holland zijn bekend. Robert Kranenborg, Michiel van der Eerde en Marcus Polman beoordelen in het nieuwe seizoen de kookkunsten van de deelnemers.

Julius Jaspers, Alain Caron en Peter Lute vellen niet langer hun kritische oordeel in het SBS 6-programma Masterchef Holland. Meester-koks Robert Kranenborg, Michiel van der Eerde en Marcus Polman zijn hun waardige vervangers.

Robert Kranenborg

Robert Kranenborg weet als geen ander hoe het is om te jureren in een culinair tv-programma. Hij schitterde eerder in diverse tv-programma’s als The Taste en Topchef, én hij gaf college in DWDD University.

Jury

Michiel van der Eerde en Marcus Polman hebben wat minder tv-ervaring, maar dat betekent niet dat ze niet beschikken over de nodige culinaire kennis. Van der Eerde werkte de afgelopen jaren voor meerdere sterrenrestaurants en hij is eigenaar van het pop-up restaurant BAUT in Amsterdam.

Masterchef

Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de kookboekenserie De Perfecte Kok. Hij heeft gewerkt voor Elsevier en Quote en schrijft nu voor Esquire over eten en drinken. Hij is tevens mede-eigenaar van restaurant The Rough Kitchen in Amsterdam.

SBS 6 blaast ook De Nationale Tweelingtest een nieuw leven in.

Reageren