Robert over All you need: "Zó veel en zó mooi"

24 december 2017 09:45 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Het is weer zover: presentator Robert ten Brink gaat weer mensen blij maken tijdens de kerstdagen. In de kerstspecial van All you need is love gebeurt weer van alles. 

"Het was weer zó veel en zó mooi", aldus de man die All you need is love al 25 jaar presenteert. Dit jaar worden de verhalen verteld vanaf 'Christmas Island' (Vlieland). 

Familie Teurling

"Ook de familie Teurling hebben we daar naartoe gelokt. In een huisje met z’n allen. In de jaren 90 van de vorige eeuw is de zoon van de familie geëmigreerd naar Zuid-Afrika. Daar met een Zuid-Afrikaanse getrouwd, een kindje gekregen. De zoon is twee jaar geleden gestorven, maar door omstandigheden hebben de grootouders hun kleinzoon nog nooit gezien. Hij stuurde zijn opa die afgelopen zomer 80 werd, toen een filmpje. Dat was al erg emotioneel", zo vertelt Robert over dit bijzondere verhaal in het AD. "Het moment dat die jongen die inmiddels 15 is, door de duinen komt aanlopen en zijn grootouders voor het eerst ziet. We stonden met z’n allen te rillen."

Geen verveling

Volgens Robert verveelt het programma hem nooit. "Hoe zou dat kunnen? Alle verhalen zijn anders. En dit jaar was er weer zo veel materiaal, zo mooi, er is veel gelukt."

Er is dit jaar ook live muziek in de uitzending. Onder meer de Blue Birds - de zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise - en Thijs Boontjes treden op.

De kerstspecial van All you need is love wordt uitgezonden op kerstavond vanaf 20.08 uur en duurt 3,5 uur.

Meer over