Zou ongepast zijn

Robert ten Brink schrapt stewardessendans in All You Need Is Love kerstspecial

24 december 2022 19:46 | amusement | Door Jef Willemsen

© Foto Mootje84.nl
Fans van de All you need is love kerstspecial moeten het dit jaar zonder de stewardessendans doen. Robert ten Brink heeft de traditionele opening van de show persoonlijk geschrapt.

In RTL Boulevard blikte Aran Bade samen met Robert ten Brink vooruit op de komende kerstspecial. Daarin zijn een aantal essentiele zaken veranderd.

Geen studio

De belangrijkste verandering is het feit dat er dit jaar wederom en nu definitief geen studio meer is. De avondvullende special speelt zich geheel in Amsterdam af. Met de sfeervol verlichte hoofdstad als achtergrond krijgt de show een sprookjeachtige sfeer. Daarnaast is Robert naar Zwitserland gereisd, dus het wordt toch nog een klein beetje een witte kerst.

Stewardessen

Ook kon Aran verklappen dat de show dit jaar voor de verandering niet geopend wordt met de stewardessendans. Normaal gesproken komen ruim honderd personeelsleden van verschillende vliegmaatschappijen opdraven voor de opnames van het losbandige dansje, maar daar blijkt Robert zelf een stokje voor gestoken te hebben.

Ongepast

Na een jaar vol schrijnende nieuwsberichten over de extreme wachttijden en lange wachtrijen rond de luchthaven vond Ten Brink het ongepast om vrolijk te staan dansen. Bade: "Ik snap het wel: je staat vijf uur in de rij en dan zie je Robert met die stewardessen dansen. Robert zei: "Ik vind het niet kunnen." 

De All you need is love kerstspecial is op kerstavond vanaf 20:00 uur te zien bij RTL 4.

Meer over