Geen stewardessendans?

Robert ten Brink licht tipje van de sluier op over kerstspecial All You Need is Love

8 november 2022 15:06 | amusement | Door Judith Regeling

© Nick van Ormondt
Met nog maar zo'n anderhalve maand te gaan tot de kerstdagen is Robert ten Brink alweer druk in de weer met de kerstspecial van All You Need is Love. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten? Bij Koffietijd licht hij alvast een tipje van de sluier op.

Natuurlijk kunnen ook dit jaar de tissues niet ontbreken!

All You Need is Love 2022

De vaste kijkers van het meest romantische programma van het jaar hoeven in ieder geval weinig grote veranderingen te verwachten. Van de meest emotionele liefdesherenigingen, de aankomsten op het vliegveld en een romantische reis naar het buitenland: volgens Robert ten Brink zal de kerstspecial van All You Need is Love qua verhaallijnen en concept niet heel anders zijn dan normaal. "Het grappige is dat er al 30 jaar lang wordt gevraagd van: wat gaan jullie dit jaar doen? Nou, hetzelfde als vorig jaar", vertelt hij grappend. "Alleen dan net altijd weer op een andere manier, met andere vormpjes, ideetjes en locaties."

Studio blijft achterwege

Bij dat laatste zit wel iets opmerkelijks, want: net als vorig jaar blijft de bekende rode studio gesloten. "We gaan niet in de studio", verklapt de presentator alvast. "Vorig jaar is dat eigenlijk heel goed bevallen, dus we hebben nu een andere en hele mooie plek gevonden waarin we dat geheel kunnen vormen met elkaar." 

Dansen met stewardessen

Daarnaast is nog even de vraag of de traditionele stewardessendans terugkeert. Robert ten Brink vindt het namelijk maar lastig. "Ik weet niet of dat eigenlijk zo zou moeten zijn dit keer. Schiphol is natuurlijk een behoorlijke toestand", verklapt hij. "Om dan nu blij met stewardessen te gaan dansen, terwijl mensen negentien uur in de rij staan, tja. Dat zijn dingen waar we echt even naar moeten kijken." 

Beluister hier het hele interview!

All You Need is Love de Kerstspecial is - als vanouds - op 24 december te zien op RTL4. 

Meer over