Robert ten Brink met nieuwe spelshow: The Big Picture

Robert ten Brink gaat een nieuwe spelshow voor RTL 4 presenteren. In The Big Picture kunnen kandidaten het duizelingwekkende bedrag van 1 miljoen euro winnen.

Kandiaten moeten twaalf beeldvragen beantwoorden op een scherm van 20 meter hoog en krijgen daarbij de keuze uit vier antwoorden. Het spel doet een beetje denken aan Lotto Weekend Miljonair. Alleen kunnen kandidaten bij The Big Picture niet de hulp inroepen van het publiek, maar kunnen ze zich tot de kijkers wenden die thuis meespelen. Ook zij kunnen op die manier geld winnen. De show wordt van tevoren opgenomen, maar kijkers kunnen via een app toch live meespelen.

Israël

Het idee van The Big Picture komt van de in Israël wereldberoemde mentalist Nimrod Harel en is aldaar onde rde naam A Capella een flink kijkcijfersucces. Op tv-beurzen was dit format dit jaar het populairst van allemaal, Nimrod Harel gaat dus binnenlopen. Ook in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië komen binnenkort versies van The Big Picture op televisie.

Voor 'dokter love' Robert ten Brink is The Big Picture weer de eerste grote spelshow sinds Lotto Weekend Miljonair.

Speciaal voor de tv-beurzen werd voorproefje van het spel opgenomen

De eerste aflevering in Nederland is begin 2015 te zien op RTL 4. Wil je meedoen? Dan kun je op de website van RTL kijken of The Big Picture nog kandidaten nodig heeft.

Meer over:

Reageren