Rockchick Laura blaast jury Idols weg

21 april 2016 10:06 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL XL

Tijdens de laatste auditieronde van Idols krijgen de juryleden nog een heel aangename verrassing. De platinablonde rockchick Laura blaast bijna iedereen weg.

De jury wordt bij Laura's binnenkomst al compleet verrast door haar ruige uiterlijk. Het viertal is dan ook enorm benieuwd naar haar auditie en ze worden niet teleurgesteld. Martijn Krabbé, Jamai en Eva Simons zijn razend enthousiast over Laura's rockversie van de pophit Bang Bang van Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj. Ze weet niet alleen de jury te verrassen met haar muziekkeuze. 

Weggeblazen

Jamai is lyrisch over Laura's optreden: "he he, daar hebben we dus de hele dag op zitten te wachten, op zo'n auditie." En Eva denkt zelfs dat de rockchick "heel veel meiden bang gaat maken." Alleen Ronald Molendijk is niet erg enthousiast. Hij snapt niet waarom Martijn, en de overige juryleden, haar optreden zo ontzettend te gek vinden. 

Maar dat mag de pret niet drukken. Laura is glansrijk door naar de volgende ronde met drie keer een 'ja' op zak. Bekijk hieronder haar auditie.


Meer over