Frank is geen fan

Rogier hield cosmetische ingrepen verborgen voor Frank

27 augustus 2020 08:50 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Frank Jansen en Rogier Smit zijn het meestal met elkaar eens, behalve als het over cosmetische chirurgie gaat. Rogier hield zijn ingrepen daarom lange tijd verborgen voor zijn partner.

Rogier doet deze opmerkelijke uitspraak in een interview met Nieuwe Revu.

Anti-botox

De 74-jarige Frank heeft een broertje dood aan botox en fillers. Zo zegt hij: "Ik vind plastische chirurgie heel belangrijk als je hangende oogleden hebt of als het niet meer prettig is om naar te kijken, maar ik háát botox en fillers." De 45-jarige Rogier denkt daar heel anders over: "Ik heb niet per se iets tegen rimpels, maar ik vind glad gewoon mooier. Je strijkt toch ook je kleren?"

Botox en fillers

Om ruzie te voorkomen, hield Rogier dan ook lange tijd stil dat hij zich laat injecteren met botox en fillers. Frank weet het pas een paar maanden, voorheen was het hem niet eens opgevallen. Rogier vindt dat een compliment: "Mensen denken dat mijn hele gezicht is volgespoten, dat is echt niet waar. Ik heb sinds anderhalf jaar botox en fillers, maar wel met mate.De kunst is dat je niet doorslaat." Waarop Frank instemmend opmerkt: "Als jij doorslaat, dan sla ik ook door."

Frank & Rogier checken in is vanaf dinsdag 1 september te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

Meer over