Wel nieuw haar

Rogier Smit maakt het uit met Italiaanse vriend: 'Golddigger!'

30 maart 2022 10:55 | amusement | Door Irma Tomas

© Michel Schnater
Rogier Smit, bekend als het ene helft van het tv-duo Frank en Rogier, is weer vrijgezel. Hij had een knappe Italiaan aan de haak geslagen maar volgens Rogier was deze Marco op zijn geld uit. 

De 47-jarige Rogier vertelt aan Story dat het niets is geworden met de 28-jarige Marco Montingelli: "Ik zal het maar gewoon zeggen zoals het is: Marco bleek een golddigger te zijn. Die dacht kennelijk: KASSA! Daar pas ik uiteraard voor. En uiteindelijk is het ook niets voor mij, zo’n jonge man. Ik ben er niet rouwig om dat het voorbij is. Dat boek is dicht."

De geplande reünie van Frank en Rogier gaat niet meer door

Nieuw haar

Rogier beweert in hetzelfde interview dat hij voorlopig geen zin meer heeft in een nieuwe vriend, hij wil vooral rust. En nieuw haar. Want op 12 april ondergaat Rogier zijn tweede haartransplantatie. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rogier Smit (@rogiersmit)

TV-carrière

Frank en Rogier waren enkele jaren een doorslaand succes met hun realityprogramma's bij SBS. Na hun overstap naar RTL ging het mis. Het lucratieve contract van het flamboyante duo werd eind vorig jaar ontbonden dus het is de vraag of we het tweetal überhaupt nog op tv zullen zien.

Meer over