Romy Monteiro heeft niet genoeg aan The Bodyguard

The Bodyguard is zo'n succes dat de musical tot en met oktober verlengd is, maar voor Romy Monteiro is het niet genoeg. Met haar moeder traint ze zich ook nog suf voor Dance dance dance.

Romy Monteiro is met haar moeder Antje Monteiro druk aan het repeteren voor Dance dance dance. Maar ondertussen staat ze ook nog op het podium bij de mucical The Bodyguard.

Romy Monteiro schittert sinds september 2015 in The Bodyguard en daarmee maakt ze enorme indruk. Begin dit jaar mocht ze een Musical Award in ontvangst nemen voor Aanstormend Talent en de musical werd bekroond tot Beste Grote Musical door de vakjury. 

Blessure

Maar dat ging allemaal niet helemaal vanzelf. In oktober, slechts een paar weken na de première, raakte Romy geblesseerd en moest ze tijdelijk afscheid nemen van het podium. Sinds november is ze terug, en hoe!

Rachel Marron

De musical is zo'n daverend succes dat ze tot en met oktober 2016 in de huid mag kruipen van Rachel Marron. Frank Farmer (gespeeld door Mark van Eeuwen, David Mantel en Miro Kloosterman) wordt als bodyguard ingehuurd om superster Rachel te beschermen tegen een onbekende stalker.

Liefde

De stalker heeft het ook op Rachels familie gemunt. Ondertussen ontluikt er een onwaarschijnlijke liefde tussen Frank en Rachel, maar hierdoor wordt de superster nog meer in gevaar gebracht.

Favorieten

Romy zingt de sterren van de hemel en vertolkt moeiteloos alle klassiekers van zangeres Whitney Houston. Maar wat zijn haar favoriete nummers? "Queen of the night vind ik heel vet en I will always love you," zo vertelt de 23-jarige musicalster tegen Libelle. Beide nummers liet ze vorig jaar ook horen tijdens de Musical sing-a-long 2015 (video).

Danstalent

Maar ze heeft niet alleen een dijk van een stem. Romy danst ook moeiteloos alle danspassen mee. Dus waarom niet nog een schepje erboven op doen? Samen met haar moeder Antje, die ook musicalster is, doet ze mee met het dansprogramma Dance dance dance. 

Strijd

Sinds 1 maart zijn ze volop aan het trainen, maar pas dit najaar zijn moeder en dochter op de buis te bewonderen. Voor degenen die niet zo lang kunnen wachten en bovendien niet alleen van Romy's dansmoves, maar ook van haar fantastische stem wil genieten, is er goed nieuws.

Via Televizier Musical Club kun je nu met 10 euro voordeel naar The Bodyguard, ook in de weekenden. De musical is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. 

Reageren