Romy Monteiro tekent contract bij AVROTROS

Romy Monteiro gaat presenteren. De musicalactrice tekende vrijdagochtend een contract bij AVROTROS, waar ze onder meer Mijn vader is de beste voor haar rekening neemt.

In een persbericht verklaarde AVROTROS directeur Eric van Stade waarom de keus op Romy gevallen is: "Romy kan zingen en dansen en na de duopresentatie met Frits Sissing bij Musical sing-a-long weten we dat ze ook kan presenteren! Kortom: ze is een multi-talent en ze weet jong en oud te boeien."

Vereerd

In hetzelfde persbericht reageert Romy verheugd op haar nieuwe job: "Ik voel me vereerd dat AVROTROS mij de kans geeft om mij meer te ontwikkelen als presentatrice. Met als eerste programma Mijn vader is de beste. Een te gek familie programma en een mooie start voor mij. AVROTROS voelt als een warm bad en ik kan niet wachten tot dit nieuwe avontuur begint!"

Diversiteit

Naast Mijn vader is de beste zijn er plannen om Romy volgend jaar in te zetten voor diverse programma's op zowel NPO 1 als NPO 3. Het nieuwe seizoen van Mijn vader is... start zaterdag 14 januari om 19.00 uur.

Meer over:

Reageren