Ronald en Frank de Boer in nieuw seizoen Het zijn net mensen

14 maart 2017 15:46 | amusement | Door Televizier

© RTL

Ronald en Frank de Boer maken hun debuut als kandidaat in Het zijn net mensen. In het derde seizoen van de spelshow strijden zij om wie van hen de meeste dierenkennis heeft.

Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali wordt de onderlinge strijd tussen de tweelingbroers beslist. “Als we meedoen willen we winnen. Dat is altijd zo. We laten zelfs onze kinderen nooit expres winnen”, vertellen de broers.

Humbero Tan

Presentator van de natuurquiz, Humberto Tan, plaatste op Instagram een foto van de eerste aflevering met de broers.

Merkwaardige quizvragen

In Het zijn net mensen krijgen BN’ers de meest merkwaardige quizvragen over dieren voorgeschoteld. De ultieme kenner van het dierenrijk, Arjen Postma, geeft tekst en uitleg bij de beelden. Daaruit blijkt maar al te goed dat het verschil tussen ons eigen gedrag en dat van de dieren vaak verrassend klein is.

BN’ers

In het derde seizoen van het programma komen ook BN’ers Lauren Verster en Frans Bauer, Britt Dekker en Rick Brandsteder, Peter Pannekoek en Miljuschka Witzenhausen, Romy Monteiro en Kees Tol en Froukje de Both en Angela Groothuizen langs.

Stekelvarkens

Vorig seizoen beleefden de kandidaten een hoop lol met het beantwoorden van een merkwaardige vraag: hoe hebben stekelvarkens seks?

De eerste aflevering van Het zijn net mensen is te zien op 18 maart om 21.40 uur op RTL 4

Meer over