Rondlopen in de kleren van je favoriete GTST-ster

13 februari 2014 15:14 | amusement | Door Televizier

Ieder die graag rond wil lopen in de stijl van GTST-personages kan bij wehkamp.nl helemaal los. Het online warenhuis heeft een webshop geopend met hippe Only-broeken en chique Mango-jurkjes uit de serie.

De kleding die te koop is via de site, is speciaal door de GTST-stylistes geselecteerd. De redactie van Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt maandelijks honderden vragen over waar de outfits van Nina, Lucas of Lorena te koop zijn.

Samenwerking

Daarom werken de Nederlandse soap en wehkamp.nl een paar maanden samen. Ook de personages uit de serie zullen de komende tijd zo nu en dan hun kledingkast vullen via de online winkel in verschillende GTST-afleveringen.

Woonitems

Er is voor ieder wat wils bij wehkamp.nl Als je je woonkamer precies zo in wilt richten als Lorena, zijn er allerlei woonaccessoires te vinden. Van zilveren kussentjes tot een Bloomingville schapenvacht. Of wat dacht je van een handdoekenset uit een hotelkamer in De Roozenboom?

9 outfits

Als je kleren wilt bestellen kun je kiezen uit outfits van negen personages uit GTST: Rikki, Lorena, Nina, Wiet, Bianca, Janine, Lucas, Bing en Noud. Verder worden stoelen, tafels en andere woonartikelen uit negen verschillende kamers te koop aangeboden, waaronder wijnglazen uit restaurant De Roozenboom.

Facebook app

Naast de aanbieding op de site van Wehkamp, is er ook nog een facebookactie gestart. Via een speciale facebook app kunnen fans hun profielfoto uploaden en zichzelf stylen met de outfits van hun favoriete GTST-personage. Er zijn onder andere Only-tops, Expresso-broeken, Vanilia-rokjes, Manfield-schoenen en accessoires als een handtas van Pieces beschikbaar.

De samengestelde outfits kunnen de fans delen met hun vrienden. Daarmee maken ze kans op de speciale hoofdprijs: samen met Nina en een vriend of vriendin shoppen voor €450 bij wehkamp.nl.

Websites

De kleren en woonartikelen zijn te bestellen via de GTST-website en wehkamp.nl. De samenwerking tussen de webshop en de populaire soap loopt tot eind april.

Meer over