Eer

Duncan Laurence, Ronnie Flex en Emma Heesters in vakjury Junior Songfestival

31 augustus 2020 17:06 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Andres Putting/EBU
Ronnie Flex, Duncan Laurence en Emma Heesters vormen de jury voor de finale van het Junior Songfestival. Het evenement vindt op zaterdag 26 september plaats in een leeg Rotterdam Ahoy.

De presentatie van het muziekevenement is in handen van Romy Monteiro en Buddy Vedder. De winnaar van de finale mag Nederland vertegenwoordigen op het Junior Songfestival in Warschau, Polen.

Eer 

"Ik ben heel blij en vereerd om samen met Ronnie Flex en Emma Heesters onderdeel te mogen zijn van de jury voor het Junior Songfestival. Het is voor de finalisten een mooi podium om Nederland te laten zien wat ze kunnen en ik hoop dat dit de start kan zijn voor veel mooie muzikale carrières", zegt Duncan Laurence, de voorlopig laatste winnaar van de volwassen variant. De in Amersfoort woonachtige zanger won in 2019 met het nummer Arcade.

Polen

Naast het drietal van de vakjury beslist ook een kinderjury en de kijkers thuis wie er wint en zich dus mag opmaken voor de reis naar Polen, zo is te lezen op de site van het Junior Songfestival. De finale van de komende editie vindt op 29 november 2020 plaats in Warschau.

Meer over