Nieuwe talentenjacht

Ronnie Flex en Emma Heesters zijn de eerste gastjuryleden van BEAT ME: The Five Knock-Outs

9 juli 2021 11:13 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© Screenshot trailer SBS6
BEAT ME: The five knock-outs is dé nieuwe talentenjacht van deze zomer. Frank Dane maakt zijn debuut als presentator en de eerste gastjury bestaat uit niemand minder dan Emma Heesters, Ronnie Flex en Trijntje Oosterhuis.

In BEAT ME: the Five Knock-Outs moeten de kandidaten niet alleen beschikken over een fantastische stem maar ook over een goede portie inschattingsvermogen. De nieuw zangshow is geïnspireerd op de knock-outs die we kennen van The Voice of Holland waarin twee zangers het in een duel met elkaar opnemen. Alleen kunnen de zangers in dit programma naar huis gaan met mooie geldprijs. 

Duelleren

In elke aflevering worden vijf zangduels gezongen in verschillende genres: van volkszangers tegen rockers tot singer-songwriters tegen bands. Een loting bepaalt welke uitdager als eerste een winnaar van vorige week mag kiezen om tegen te duelleren.

Risicovolle keuze 

Uiteindelijk bepalen een wisselende, driekoppige vakjury en een publieksjury van zeventig man wie er wint. Na iedere knock-out staat de winnaar van vorige week voor een moeilijke keuze: stapt hij uit met het bedrag dat hij nu waard is? Of wacht hij de uitslag van de jury af met de hoop nog meer geld waard te worden. Dat is wel een risico, want bij verlies vertrekt de zanger met lege handen.

Bekijk hieronder de trailer van de eerste aflevering waarin onder meer Emma Heesters omver wordt geblazen:

BEAT ME: The five knock-outs is vanaf zaterdag 10 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. 

Meer over