Coronadreiging

Om deze reden ontbreekt Ronnie Flex bij I Can See Your Voice

12 november 2020 14:00 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Ronnie Flex is al twee afleveringen de grote afwezige bij I can see your voice. RTL geeft duidelijkheid over de afwezigheid van de rapper.

Ronnie werd groots aangekondigd als vast lid van het vijfkoppige I can see your voice panel dat moet uitvogelen wie van de kandidaten kan zingen en wie de boel bij elkaar playbackt. In de eerste aflevering was Flex nog gewoon van de partij.

Najib Amhali

Maar een week later was zijn stoel zonder opgaaf van reden overgenomen door Najib Amhali die vrolijk grappend zich een weg door het raadspelletje baande alsof hij er al jaren zat. Ook in de derde aflevering is Najib van de partij, tot verbazing van de nodige kijkers. Televizier.nl vroeg RTL Nederland om een verklaring voor Ronnies afwezigheid. 

Corona

Het blijkt dat Ronnie vlak voor de opnames te horen kreeg dat hij in de buurt was geweest van een met corona besmet persoon. Daarom besloot hij preventief in zelfquarantaine te gaan: "Omdat het een grote productie is met gastartiesten, fans, kandidaten, productiemedewerkers en andere crewleden achter de schermen konden de opnamen helaas niet worden verplaatst." aldus een woordvoerster van de zender.

Ronnie is in aflevering 4, te zien op 19 november, weer aanwezig.

 

Meer over