Roos Schlikker derde afvaller Wie is de Mol? 2017

22 januari 2017 09:23 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Roos Schlikker heeft de derde aflevering van Wie is de Mol? niet overleefd. De journaliste was de Mol het minst op 't spoor.

Wie is de mol? was een kort, maar heftig avontuur voor de 41-jarige journaliste en schrijfster die nooit had verwacht dat ze bekend genoeg zou worden om voor het programma te worden gevraagd.

Vegas baby

Tijdens haar relatief kortstondige deelname maakte Schlikker heel wat mee. Ze was één van de vier die een helicoptervlucht boven Portland mocht maken in de eerste aflevering. In aflevering twee kreeg ze zelfs haar eigen solo avontuur toen ze Las Vegas onveilig mocht maken om daar de volgende dag in geuren en kleuren over te vertellen.

Imanuelle grieves

Roos ontwikkelde een hechte band met actrice Imanuelle Grives die zelf een groen scherm zag, maar haar emoties niet in bedwang kon houden toen Roos' scherm rood kleurde. De tranen vloeiden ook rijkelijk bij de anderen: "Ik zal wel iets goed gedaan hebben", zei Schlikker tegen Art Rooijakkers: "Ik heb heel erg veel plezier gehad. Ik vind het ongelooflijk jammer." Art was het daar mee eens en wenste Roos een goede reis naar huis. 

Lees ook: Onze Wie is de Mol?-thermometer bij aflevering 3.

Meer over