Op Curaçao

Rossana Kluivert redt straathonden in reallifeserie op TLC

2 mei 2018 13:42 | amusement | Door Televizier

© TLC Nederland
Rosanne Kluivert gaat straathonden redden in haar nieuwe reallifeserie op TLC. De vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert start in Rossana Kluivert: Missie Curaçao haar eigen honden center.

Rossana zet zich al meer dan tien jaar in voor het welzijn van straathonden. Dat is in Curaçao ook nodig; er leven daar zo’n 25.000 straathonden die dagelijks lijden onder de barre omstandigheden. Per dag sterven er tientallen pups.


Hondenleed

“Ik ga er echt alles aan doen om het hondenleed te stoppen,” zegt de voetbalvrouw in een promo van TLC. Met hulp van vrienden, familie en de eilandbewoners gaat ze deze zomer Kluivert Dog Rescue Center opzetten. De TLC-serie volgt Rossana in het proces van de bouw van het complex en alle marketing die erbij komt kijken om het project onder de aandacht te brengen.

Shanes kookboek

Rosanna krijgt tijdens haar missie steun van haar man Patrick en haar zoons, Nino en Shane. Die laatste doneert bij elk verkocht exemplaar van zijn kookboek één euro aan het rescue center, lief! De hondenredster roept ook Nederland en Curacao op om een handje te helpen. “Samen staan we sterk!” aldus Rossana.

Rosanne Kluivert: Missie Curaçao is in het najaar te zien bij TLC.

Lees ook: Wij kunnen ook geen genoeg krijgen van Rossana’s zoon Shane. In dit geweldig schattige filmpje spreekt hij Ajax toe.

Meer over