Hij heeft een boek

Roy Donders gebruikte enorme hoeveelheden drank en drugs

15 mei 2024 10:18 | amusement | Door Irma Tomas

© TLC
In zijn boek Gewoon Royke vertelt de Stylist van het Zuiden dat het hem zeker niet altijd voor de wind ging. Er was zelfs een tijd dat Roy Donders zo in de put zat dat hij bergen met drugs naar binnen werkte. 

Roy vond dat heftige verhaal niet erg geschikt voor zijn realityserie maar hij wil wel graag kwijt dat het hem niet alleen maar voor de wind is gegaan. En daarom vond hij een boek de meest geschikte manier om zijn verhaal te vertellen.

Tien liter tanks lachgas

Volgens Roy begon de ellende nadat zijn opa en oma waren overleden en vlak daarna zijn winkel failliet ging. Terwijl hij niet lang daarvoor nog zo succesvol was met de verkoop van zijn huispakken. De voormalige kapper en volkszanger vertelt aan RTL Boulevard dat die winkel zijn kindje was. "Toen belandde ik in een zwart gat dat bestond uit slapen, vier, vijf flessen wijn weg tanken iedere avond, ieder weekend een paar tien liter tanks lachgas er doorheen, XTC en heel Brabant door rijden om te feesten."

Altijd iets bijzonders

Volgens Roy duurde die zwarte periode de hele coronaperiode en wisten zijn ouders er niet eens van. Nu gaat het weer een stuk beter met Royke. Hij heeft tot verrassing van velen een vrouw en een kind en een nieuwe succesvolle realityserie die Roy Donders Altijd Wat Bijzonders heet. Het tweede seizoen start op 22 mei op Discovery+ en TLC. 

Meer over