Roy Donders maakt doorstart op SBS

RTL 5 zag geen brood meer in Roy Donders, maar SBS 6 wel. En daarom is de man met de harde krullen binnenkort terug met een nieuwe realityserie.

Drie maanden geleden werd bekend dat RTL 5 niet verder ging met Roy Donders, ondanks de prima kijkcijfers, maar SBS ziet gelukkig wel brood in een toekomst inworstenbroodjes en glitters. De naam van de realityserie blijft ook vrijwel ongewijzigd: van Stylist van het Zuiden naar Stylist uit het Zuiden.

Marvin

In de tijd dat de huispakkenman niet op televisie was, ging het niet zo best met hem. Zijn winkel ging bijna over de kop door mislukte investeringen in zijn kledinglijn en zijn relatie met Marvin ging tot overmaat van ramp ook nog stuk. Maar nu ziet het er allemaal weer beter uit. In zijn winkel verkoopt hij nu vooral exclusieve merken. En na een korte afkoelingsperiode is zijn relatie met Marvin hechter dan ooit.

Zus Rian

En Roy heeft grote, nieuwe plannen. Hij wil zijn in het slop geraakte zangcarrière als volkszanger nieuw leven inblazen en doorbreken als schlagerzanger in Duitsland. Roy gaat ook verbouwen. Tot grote vreugde van zus Rian, moeder Nel en vader Frans heeft Roy zijn voormalige gehuurde stulpje in Broekhoven nu gekocht en dat moet verbouwd worden.

Overvallers

Als hij op het punt staat om de stap naar Duitsland te zetten gaat het steeds slechter met zijn opa, begint de verbouwing en het kamperen in eigen huis zijn tol te eisen en tot overmaat van ramp heeft niet alleen de Brabantse posh de weg naar zijn winkel ontdekt, maar ook het dievengilde. En die zijn zo enthousiast dat ze terug blijven komen.

Roy Donders Stylist uit het Zuiden vanaf vrijdag 21 oktober, 21.30 uur

Reageren