Met Art Rooijakkers

RTL 4 blaast de taalquiz Praat Nederlands Met Me nieuw leven in

18 september 2023 13:45 | amusement | Door Janine van Rooden

© William Rutten

Ken je de taalquiz Praat Nederlands Met Me nog? Wij moesten er ook even voor in ons geheugen graven, maar goed: de show keert terug op de buis! 

En wel bij RTL 4.

Praat Nederlands Met Me

Laten we je geheugen even opfrissen. In de quiz kwamen alle vormen van taal en de spraakverwarring die dat met zich meebrengt aan bod. Drie teams van twee bekende gezichten streden in verschillende spelrondes onder leiding van presentator Art Rooijakkers voor de winst. De vaste teamcaptains waren destijds Georgina Verbaan, Jeroom Snelders en Martijn Koning, die zijn plek afwisselde met Pieter Derks.

Lees ook: Art Rooijakkers gaat trouwen

Art Rooijakkers

Gaat er inmiddels een belletje rinkelen? Het is namelijk ook alweer even geleden dat de spelshow te zien was. Praat Nederlands Met Me kwam in november 2018 voor het eerst op de buis en telde twee seizoenen, maar daar komt nu dus alsnog een derde bij. Art Rooijakkers is weer van de partij als presentator. Wie dit keer de teamcaptains zijn is nog niet bekend.

Wanneer is Praat Nederlands Met Me op tv?

Naar verwachting is de quiz dit najaar of begin 2024 te zien bij RTL 4. Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn bij de opnames, die in oktober en november 2023 plaatsvinden? Aanmelden kan hier!

Meer over