Gasten nog onbekend

RTL 4 komt met een eenmalige wintereditie van Casa di Beau

29 november 2023 12:56 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL 4
Goed nieuws voor liefhebbers van Casa di Beau, want er komt een eenmalige wintereditie aan! In deze editie interviewt Beau van Erven Dorens twee nieuwe gasten, zowel samen als apart.

Wintereditie

Zondag 7 januari is het zover, dan is de wintereditie van Casa Di Beau op RTL 4 te zien. Presentator Beau van Erven Dorens interviewt twee nieuwe gasten. Het is nog niet bekend wie dat zijn, dit wordt later bekend gemaakt.

Van Erven Dorens was van augustus tot en met oktober op de buis te zien met een seizoen van Casa di Beau. In dit programma verwelkomt de presentator regelmatig nieuwe gasten in de villa in Toscane, waar hij hen vervolgens interviewt. Het afgelopen seizoen waren Ellen ten Damme, Kees van der Spek, Sylvia Geersen, Typhoon, Holly Mae Brood, Sinan Can, Thomas Dekker, Saskia Noort, Davina Michelle, Edwin Evers, André Hazes jr., Linda Hakeboom, Angela Schijf en Jaap Reesema te gast.

Groot succes

Het interviewprogramma Casa di Beau werd goed bekeken en scoorde week na week mooie kijkcijfers. Gemiddeld keken er maar liefst 1 miljoen mensen naar de reeks. Het afgelopen seizoen bestond uit zeven afleveringen. De wintereditie is eenmalig en is zondag 7 januari op RTL4 te zien.

Meer over