RTL 4 komt met tv-actie Open Het Bos

RTL 4 maakt zich sterk voor Natuurmonumenten in de speciale tv-actie Open Het Bos. Het doel is Nederland een nieuw bos te geven met 70.000 bomen.

Om dit mooie doel te realiseren presenteren Beau van Erven Dorens en Angela Groothuizen op zondag 27 september de tv-actie Open Het Bos.

Natuurmonumenten

In samenwerking met Natuurmonumenten laten BN'ers zoals Ruud Feltkamp, Joris Linssen en Nicolette Kluijver de pracht van de natuur zien. Uiteraard is er ook een belpanel met bekende gezichten, ditmaal is gekozen voor sterren met een toepasselijke achternaam zoals Marjan Berk, Marc van der Linden en Evelyn Struik. Het kost 25 euro om één van de 70.000 bomen te planten bij het Utrechtse landgoed Haarzuilen.

Longen van onze aarde

Angela Groothuizen heeft zin in de actie, vooral omdat ze zich bewust is van het belang van natuurbehoud: "De bossen zijn de longen van onze aarde. Daarom zet ik me graag in om zoveel mogelijk bomen voor een nieuw bos te verkopen. Juist ook voor onze kinderen. Ikverheug me ook enorm op de samenwerking met Beau, want we vullen elkaar goed aan."

Open Het Bos is zondag 27 september vanaf 17.00 uur live te zien op RTL 4. 

Reageren