De Chantal en Beau Show

RTL 4 maakt Koningsdagprogramma met Chantal en Beau

21 april 2020 19:05 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
RTL 4 probeert er toch nog een feestje van te maken op Koningsdag met op primetime De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren. En daarin gebeurt heel erg veel. 

De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren wordt gepresenteerd vanuit het kantoor van Chantal Janzen. Beau van Erven Dorens en Chantal geven de kijker alsnog kans de spulletjes te verkopen die ze anders op 27 april op een kleedje hadden gelegd. En er is meer: ook workshops, muziekoptreden en diners zijn mogelijk. Volgens RTL is niets te gek. De leukste, gekste en meest bijzondere spullen en acties komen in de uitzending. 

KiKa

Mensen die iets bijzonders willen verkopen of iets speciaals willen laten zien of horen, kunnen zich opgeven via kikavrijmarkt.nl. Daar kunnen zij vanaf woensdag 22 april ook een kleedje met hun spullen op zetten. De opbrengst, of een deel daarvan, geven zij naderhand aan KiKa, die dat gebruikt voor onderzoek naar kinderkanker.

De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren in samenwerking met KiKa - maandag 27 april live tussen 20.30 en 22.00 uur bij RTL 4.

Meer over